Wie is ME-motion ?

Marije Engels en Annemiek van der Valle zijn GZ-psychologen / gedragstherapeuten die vanuit hun eigen ervaring en deskundigheid, individueel en in groepen, psychologische behandelingen en trainingen aanbieden.

Marije Engels

Mijn naam is Marije Engels. Naast psycholoog ben ik ook opgeleid tot en korte tijd werkzaam geweest als verpleegkundige. Na mijn studie gezondheidswetenschappen (Geestelijke gezondheidskunde) te Maastricht, heb ik allereerst ervaring opgedaan in de verslavingszorg. Vervolgens heb ik de afgelopen jaren gewerkt in een tweedelijns GGZ-instelling. Hier heb ik de opleiding tot gedragstherapeut en de GZ-opleiding gevolgd.

Naast de psychologische behandelingen vind ik het ook leuk om mijn kennis over te dragen. Dit doe ik onder andere door het geven van onderwijs en supervisie (supervisor VGCt).

Ik ben woonachtig in Den Haag, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Eén van mijn hobby’s is hardlopen. Hierdoor kan ik uit persoonlijke ervaring vertellen hoe sporten mij energie geeft, wat helpt om te relativeren en te kunnen genieten van de dagelijkse dingen in het leven.

Annemiek van der Valle

Na mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik 8 jaar werkzaam geweest bij een GGZ instelling in Den Haag. Hier heb ik onder andere de opleiding tot gedragstherapeut en de GZ-opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van een breed scala aan psychische klachten middels cognitief gedragtherapeutische principes. Naast de psychologische behandelingen geef ik onderwijs.

Ik woon in Den Haag en heb twee kleine kinderen. Naast mijn werk ga ik graag sporten, een boek lezen of gezellige dingen doen met vrienden en familie.