Wie is ME-motion?

Marije Engels en Annemiek van der Valle zijn de professionals die u begeleiden bij zowel de individuele als de groepsbehandelingen.

Wij zijn afgestudeerd GZ-psycholoog en hebben de volgende registraties:

Tevens werken wij op freelance basis voor het Instituut voor Psychotrauma (www.ivp.nl). Wij verzorgen opvang en behandeling van mensen die getroffen zijn door een schokkende gebeurtenis.

Naast behandeling van cliŽnten zijn wij ook actief op het gebied van onderwijs en supervisie. Wij hebben een registratie als supervisor Vgct en staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Ben je psycholoog in opleiding tot cognitief gedragstherapeut en op zoek naar een supervisor? Stuur dan een mail naar: contact@me-motion.com of neem telefonisch contact op via: 06-15944322. Meer informatie hierover vind je op de website: www.vgct.nl

Klik hier voor verdere informatie.

Hoe werkt ME-motion?

ME-motion werkt volgens wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en protocollen, aangevuld met een ruime ervaring.

Naast cognitief gedragstherapeutische principes zal er, zowel bij de individuele behandelingen als bij de leefstijltraining, ook aandacht zijn voor terugvalpreventie en follow-up.

Uiteraard worden alle behandelingen op maat gesneden en is er voldoende aandacht voor een persoonlijke benadering. ME-motion gelooft in de combinatie tussen wetenschap en een persoonlijke aanpak.
Waarom ME-motion?

ME-motion brengt mensen in beweging.

Beweging in de ruimste zin van het woord. Wij doelen op het verbeteren van psychische gezondheid en lichamelijk welbevinden. De scheidingslijn tussen psychisch en lichamelijk welzijn is dun en dit wordt met ieder nieuw wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Wij geloven in;

"Mens sana in corpore sano"
“een gezonde geest in een gezond lichaam”

Mentale kracht is nodig om de moeilijkheden aan te kunnen waar mensen mee geconfronteerd kunnen worden en om veranderingen aan te durven gaan. Vandaar dat wij onze kennis en ervaring in de psychologie inzetten om mensen mentaal te sterken en lichamelijk te activeren.